dijous, 13 de febrer del 2014

Le Corbuisier al Caixa Fòrum


Aquest arquitecte sempre m'ha despertat interès

"Le Corbusier, una figura clau de l’arquitectura del segle XX, va ser pioner en els estudis de millora dels habitatges de les classes més baixes i va proposar noves formes d’arquitectura eficient en ciutats molt poblades. Le Corbusier va ser, al seu torn, un artista multidisciplinari, amb una obra que s’estén també a la pintura i la fotografia, unint art i arquitectura.  

La mostra fa un itinerari complet per totes les fases de l’obra de Le Corbusier a través d’una extensa col·lecció de dibuixos, pintures, projectes arquitectònics i maquetes d’edificis, peces procedents majoritàriament de la Fondation Le Corbusier a París i del MoMA de Nova York. El visitant podrà contemplar des del treball realitzat en els primers anys de l’artista a Suïssa, fins al final dels seus dies a la Mediterrània, passant per Istanbul, Atenes, Roma, París, Ginebra, Moscou, Barcelona, Nova York i l’Índia."


http://obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/caixaforumbarcelona/lecorbusier_ca.html

Visita virtual


LAST PROJECT ( Madrid maig-juliol 2013)

L'any passat el fotògraf Dionísio González ( Gijón, 1965) feia reflexionar sobre utopia, supervivència i destrucció a partir de 20 projectes de Le Corbusier que mai van arribar a construir-se. Estava oberta del 30 de maig al 13 de juliol del 2013 a Madrid. Més info

​La muestra también incluye varias obras de la serie Dauphin Island realizada recientemente por el artista e inspirada por la isla del mismo nombre, perteneciente al estado de Alabama (EE. UU.). 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada