dimecres, 22 de maig del 2019

Rumors sobre el Bar España

A vegades trobes coses pel Twitter que no saps si creu-ho o no
Si no hi ha proves fermes, es podria tractar d'un rumor





https://twitter.com/Powersmojo/status/1131204119048458241





Bona tarda, nenes!
Ha arribat a les meves mans informes sobre el bar España.
Veureu que ho escriuré d'una forma força esquemàtica, però seria molt llarg fer-ho d'una altra manera.
Aquest és el bar España, en el qual l'habitació número 12 era l'escenari d'un munt d'aberracions





A finals dels anys 90, uns vuitanta nens de la residència de menors Baix Maestrat de Vinaròs, van ser drogats, torturats, violats i gravats en vídeo en orgies.
Tots això va passar al citat bar i a la masia Mas del Coll de Rossell, a la qual participaran les persones més importants de tot el país valencià.

Vaig comprovar que s'havien calculat que havien mort uns cinc nens pels excessos d'aquestes festes, però no sé si entre ells està el que coneixien com el "niño gitano", que diuen els que llavors eren nanos, que el mateix Carlos Fabra en persona el va disparar per què els altres nens hagafessin por, ni tampoc sé si consten "las niñas de Alcàsser, ni Madeleine Mc Cann, aquesta última no està confirmat, però la meva investigació sobre la nena ha arribat un punt al qual no he pogut seguir investigar, però m'anava portant cap aquest cas.

Podem recordar com el pare d'una de "les niñas" estava fent una investigació paral·lela a la policia i al sistema judicial, amb bons resultats i de cop i volta ho va deixar sense donar explicacions.

De les 80 víctimes, 17 d'elles de 9 famílies diferents van posar denúncia.
A part 3 persones es van penedir i es van autoinculpar d'haver participat en aquestes festes.

Aquestes famílies eren desestructurades, amb poc nivell econòmic i cultural, presentant unes denúncies que tècnicament eren deficients per la qual cosa els jutges no van ni començar una investigació, van tancar el cas dient que eren "juegos de niños", de 80 nens.

Però hi havia una excepció, el pare de dues nenes era un perruquer molt reconegut i de nivell, don Reinaldo Colás. Les nenes que tenien 3 i 5 anys van confessar que la nova parella de la mare, un empresari italià les portava a aquestes festes. Quan Colás va donar a conèixer aquest cas, la majoria dels nens el van reconèixer com a un dels més de 50 membres que acudien a aquestes festes.
Finalment, don Reinaldo va anar a presó per denúncia falsa, i els periodistes que col·laboraven amb ell van ser expulsats de les seves feines.

CAP CONDEMNA
Després de més de 20 anys no hi ha un sol condemnat pels actes. Això que les víctimes van donar noms, descripcions dels llocs de les orgies, van passar moltes proves pericials, tots coincidien en tot amb exactitud, inclús en les dades dels possibles 57 agressors.

Totes les denúncies es van presentar i només un fiscal va tenir interès en el cas, don Antonio Gastaldi, però va acabar sent apartat. Tot això tenint en compta que diferents pèrits van confirmar l'autenticitat de totes les proves,des de les presentades pel fiscal Gastaldi fins tot el que es va treballar durant 2 anys. Doncs els jutges ho van desestimar. En 20 anys s'han obert 4 apertures judicials, entre els pares dels nens de entre 3 i 12 anys que van ser sobreseïdes i les dels em penedits que es van arxivar

Un dels autoinculpats, Antonio Peraire Edo, va fer la confessió davant la policia al jutjat 2 de Vinaròs, doncs la major part de la documentació va desaparèixer.

Gema Perfecta Redó Ferres directora de la residència dels nens, és una autèntica depredadora sexual, sense cap càrrec de consciència, segueix en llibertat i dirigint institucions infantils.

Un exemple, hi havien tres nens que eren germans que pertanyien a una família desestructurada, dia a dia, a mitja tarda venia una furgoneta de color verd i s'emportaven els nens, els deien que a veure una pel·lícula. Eren portats a l'habitació número 12, els posaven pel·lícules pornogràfiques, els nens tenien 3, 5 i 6 anys. Els hi donaven vàliums, els obligaven a esnifar cocaïna i llavors abusaven d'ells. El germà gran, atormentat per no poder ajudar als seus germans, li escrivia cartes a la seva mare, però els treballadors del centre estaven ben pagats per impedir, entre altres coses, que aquestes cartes podessin arribar al seu destí.

A part d'això, van fer un negoci molt lucratiu venent les gravacions que es feien, negoci portat per l'empresari italià, Antonio Giuseppe i els seus socis, el cap de tota la trama, Carlos Fabra, president de la diputació de Castelló, el president de la Comunidad de València, Francisco Camps, que
es disfressava de Superman per violar als nens, el jutge Ramon Jovani Puig i Gema Perfecta Redó.

Tornant a l'assumpte del jutjat número 2, la jutgessa Sofia Díaz García, va rebutjar unes proves que demostraven que una nena de 5 anys va ser violada vaginal i analment.
Aquesta jutgessa resulta que també participava en les orgies. Era íntima amiga de Jovani.
Va rebre totes les ajudes necessàries per poder arribar fins aquí i després de fer desaparèixer les proves incriminarories va marxar a València i va anar a parar al jutjat del menor número 1 increïble, jutjat del menor.

Els nens la van identificar com la senyora que vestia amb toga i anava nua a sota i obligava als nanos a tocar-la i llepar-li els pits.
Doncs tot això és sabut, però és silenciat pel sistema.

LLISTA
Tinc una llista amb 41 noms i a què es dedica cada un d'ells.
En especial, el cap de tota la trama, Carlos Fabra i el seu amic Francisco Camps, farts de veure'ls campar.
Ja els està bé que diguin Fabra el del aeropuerto i Camps el de los trajes.
Bé nenes, aquí teniu una realitat més "de este gran país que es España"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada