diumenge, 17 de maig del 2015

Collita pròpia, programa de TV3 sobre alimentació

La Lídia Heredia i en Francesc Mauri condueixen aquest interessantíssim programa
que es torna a repetir els diumenges a TV3.



El darrer que he vist és el dedicat a la patata i la tomata
on en Pep Salsetes, expert en tomates ens explicava que a Catalunya hi ha 150 varietats diferents
El darrer cap de setmana d'agost a Santa Eulàlia de Ronçana s'hi celebra la Fira del Tomàquet
que promouen la recuperació de les antigues llavors.

https://productesdelvalles.wordpress.com/2014/08/01/v-fira-del-tomaquet-del-valles/

PATATES
També van parlar d'aquest tubercle.
http://www.bravasbcn.com/ puntua les millors patates braves de la ciutat comptal
El Bar Tomàs s'emporta la primera posició

A un altre nivell, el Restaurant l'Hostalet, d'Hostalets d'en Bas cuinen les patates del bufet negra durant l'octubre.
Cada any, els clients les esperen amb candeletes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada